Verre reizen

Ook voor verre reizen zit je goed bij Er Even Tussenuit. Een droomvakantie naar de Malediven, een safari naar Zuid-Afrika, een camperondreis door de Verenigde Staten of een stedentrip naar Dubai. Je boekt het eenvoudig online bij een van de verre reizen specialisten!

Ga op avontuur

Bent u geïnteresseerd in nieuwe culturen en schuilt er in u een echte ontdekkingsreiziger? Dan zijn de verre reizen van Er Even Tussenuit wat u zoekt! “Life is short and the world is wide, the sooner you start exploring it, the better” is een beroemde reisquote die boekdelen spreekt. Dus wacht niet langer en ontdek de ontelbare wonderschone plekjes op onze aardbol. Waar u ook heen wilt, Er Even Tussenuit heeft altijd wel een unieke reis die bij uw wensen aansluit. Altijd al de Big Five willen spotten? Dan is een verre reis Zuid-Afrika wellicht wat voor u. Of toch liever een strandvakantie beleven onder de Caribische zon? Strijk dan neer op een bountystrand tijdens een vakantie Curaçao. Wie een verre reis met Er Even Tussenuit maakt, zal zich ongetwijfeld meerdere keren in de armen moeten knijpen om zeker te weten dat deze droomreis werkelijkheid is geworden. Een vakantie is geen kort geluksmoment maar een herinnering voor het leven. En dat beseffen de reisspecialisten bij Er Even Tussenuit maar al te goed.

Goed verzorgd op vakantie

Vakantiezoekers die voor Er Even Tussenuit kiezen, kiezen voor kwaliteit. Zo verblijft u altijd in goedverzorgde hotels en is het aangeboden transport comfortabel. Met tientallen jaren aan kennis en ervaring streeft Er Even Tussenuit ernaar dat elke klant terugkijkt op een onvergetelijke reis. Elke vakantie van Er Even Tussenuit brengt u naar de mooiste plekken in de wereld en bij de rondreizen is het reisschema tot in de puntjes uitgewerkt. Zo bent u er zeker van dat u alle belangrijke bezienswaardigheden tijdens een verre reis ook echt zult zien. Bij Er Even Tussenuit kunt u kiezen uit groepsrondreizen, individuele verre reizen en fly-drives. Bent u single en wilt u op vakantie naar een verre bestemming, maar liever niet alleen? Bekijk dan onze singlereizen. Er is niets mooiers om uw indrukken met andere reisgenoten te kunnen delen. Kortom: voor álle verre reizen bent u bij Er Even Tussenuit aan het juiste adres.

Verleg uw grenzen

Scherpe prijzen zijn gegarandeerd wanneer u een verre reis met Er Even Tussenuit maakt. En dat terwijl alles tot in de puntjes is geregeld. Met de verre reizen in groepsverband van Er Even Tussenuit is er altijd een Nederlandssprekende reisleider aanwezig waar u met al uw vragen terecht kunt. Wat een fijn idee. Bovendien biedt Er Even Tussenuit bij alle verre reizen in groepsverband 100% vertrekgarantie zodat u er zeker van bent dat de reis doorgaat. Natuurlijk zijn er in Europa ook genoeg mooie plekjes te ontdekken, maar een verre reis is wel een hele andere manier van vakantie vieren. U dompelt zich onder in een totaal andere wereld van cultuur en indrukken. Een verre reis is dé manier om optimaal andere culturen te proeven, ruiken en beleven! Wordt het smullen van de pittige specialiteiten in Azië, de kleurrijke Afrikaanse cultuur bewonderen of toch swingen op countrymuziek tijdens een vakantie Amerika? Ga op avontuur en verrijk uw leven met een verre reis van Er Even Tussenuit!